Muut tuotteet

Sähköauton latausjärjestelmät ja energiajärjestelmien huollot

Asennamme sähköauton latausjärjestelmät kotitalouksille, asunto-osakeyhtiöille ja yrityksille. Palveluitamme ovat myös energiajärjestelmien asennukset, huollot, suunnittelut ja optimoinninnit joko osana myymäämme tuotetta tai erillisenä huoltopalveluna.

 

Sähköauton la­taus­jär­jes­tel­mät luo­tet­ta­vas­ti Solvesilta

Sähköauton latausjärjestelmät

Sähköauton latausjärjestelmät yleistyvät ja niitä tarvitaan koko ajan enemmän, sillä lataushybridien ja täyssähköautojen markkinat kasvavat nopeasti. Vuonna 2022 jo kolmannes ensirekisteröinneistä oli hybridejä tai täyssähköautoja. Toimitamme sähköautojen latausjärjestelmiä kotitalouksille, asunto-osakeyhtiöille ja yrityksille. Meiltä saat sähköauton latauspisteen kotiisi tai kiinteistöösi helposti ja huolettomasti avaimet käteen -periaatteella.

Sähköauton turvallinen ja toimintavarma lataus

Sähköauton latausjärjestelmän turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää. Tavallisia maadoitettuja suko-pistorasioita (16 A) ei ole suunniteltu kestämään jatkuvaa ja toistuvaa korkeaa kuormitusta, kuten läpi yön tapahtuvaa sähköauton latausta. Sähköturvallisuuden takaamiseksi asennamme aina sertifioituja sähköauton latausjärjestelmiä turvallisuusohjeita noudattaen. Solvesilta saat toimintavarman ja turvallisen sähköauton latausjärjestelmän suunnittelusta asennukseen.

Pyydä tarjous!

Kiinnostuitko palveluistamme?
Jätä meille tarjous- tai yhteydenottopyyntö ja kerro kuinka voimme olla avuksi. Solves hoitaa!

Ener­gia­jär­jes­tel­mien asennukset, huollot, suunnittelu ja optimointi

Tarjoamme kokonaisvaltaista energiajärjestelmien huoltopalvelua joko osana myymäämme järjestelmää tai erillisenä palveluna. Kauttamme saat energiajärjestelmien asennukset, huollot, suunnittelut ja toiminnan optimoinnin ilmalämpöpumppuihin, ilma-vesilämpöpumppuihin, aurinkosähköjärjestelmiin, maalämpöpumppuihin ja ilmanvaihtolaitteisiin.

Olemme valtuutettu Hankintaturvaliike

Hankintaturva-merkillä varustetun tuotteen valitsemalla saat pohjoisen kylmissä olosuhteissa testatun laadukkaan lämpöpumpun. Hankintaturva-tuotteet on testattu ja todettu sopiviksi Suomen olosuhteisiin.

Olemme maahantuojan valtuuttama Hankintaturvaliike. Autamme sopivan energiaratkaisun löytämisessä, neuvomme oikean laitteen valinnassa, mitoitamme laitteet sekä asennamme ne. Asennuksen jälkeen saat meiltä aina käytönopastuksen. Vastaamme myös aina asentamiemme hankintaturva-merkillä varustettujen laitteiden huollosta ja korjauksesta. Olemme myös Tukesin hyväksymä kylmälaite- ja sähköurakoitsija.

Sähkötyöt, putkityöt ja ilmanvaihtotyöt luotettavasti Solvesilta

Olemme Tukesin hyväksymä sähkö- ja kylmälaiteasennuksia tekevä yritys. Meillä on vahva osaaminen ja soveltuvat välineet sähkö- ja kylmälaiteasennuksiin lainsäädäntöä noudattaen. Suoritamme aina myös tarvittavat tarkastukset asentamillemme järjestelmille ja laadimme tarkastuksista asianmukaiset asiakirjat.

Tarjoamme vianetsintää ja pienempiä sähkölaitteiston muutos- ja korjaustöitä kotien ja kiinteistöjen sähköjärjestelmiin. Toteutamme ammattitaidolla myös käyttövesi- ja lämmitysputkistojen saneeraukset henkilöasiakkaille sekä taloyhtiöille ja teollisuuskiinteistöihin.

Il­ma­läm­pö­pump­pu­jen huolto

Ilmalämpöpumpun säännöllinen ja oikein tehty huolto edistää kodin yleistä viihtyvyyttä, pidentää laitteen käyttöikää, pienentää energiankulutusta sekä parantaa laitteen käyttövarmuutta ja -turvallisuutta. Ilmalämpöpumppu olisi hyvä huoltaa käytöstä riippuen muutaman vuoden välein.

Huollamme kaikkia ilmalämpöpumppumerkkejä ja -malleja.

Ota yhteyttä!

Voit ottaa meihin yhteyttä myös tällä lomakkeella! Voit jättää yhteydenottopyynnön tai lähettää palautetta. Solves hoitaa!
Ota yhteyttä!