Ilma-ve­si­läm­pö­pum­put

Monipuolinen ilma-vesilämpöpumppu lämmittää koko asunnon edullisesti ja ympäristöystävällisesti

Oletko harkinnut energiaremonttia tai vanhan lämmitysjärjestelmäsi korvaamista energiatehokkaammalla järjestelmällä? Ilma-vesilämpöpumppu on energiatehokas lämmitysmuoto, joka sopii nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle alentamaan lämmityskustannuksia tai koko lämmitysjärjestelmän kattavaksi ratkaisuksi. Ilma-vesilämpöpumpulla saavutettu säästö lämmityskustannuksissa on merkittävä. Järjestelmä sopii sekä ainoaksi lämmitysmuodoksi että hybridikäyttöön vanhan järjestelmän kanssa. Ilma-vesilämpöpumput sopivat lämmitysjärjestelmäksi vesikiertoisiin lämmitysjärjestelmiin esimerkiksi omakotitaloissa, asunto-osakeyhtiöissä tai yrityskiinteistöissä.

 

Ilma-ve­si­läm­pö­pump­pu laskee läm­mi­tys­ku­lu­ja jopa 50–70 prosenttia ja lisää asu­mis­mu­ka­vuut­ta

Ilma-vesilämpöpumppu vähentää asunnon lämmityskustannuksia jopa 50–70 prosenttia verrattuna öljy- tai suorasähkölämmitteiseen lämmitysjärjestelmään. Pumpun käyttöiän aikana on mahdollista saavuttaa jopa 30 000 euron säästöt lämmityskuluissa öljylämmitteisen rakennuksen lämmityskuluihin verrattuna. Ilma-vesilämpöpumppuja on saatavilla sekä varaajayksiköllisinä versioina että varaajattomana Hyrobox-ratkaisuna, jolloin pumpussa ei ole omaa käyttövesivaraajaa. Hydrobox-mallit soveltuvat erityisesti tilanteisiin, jossa pumppu on tarkoitus kytkeä jo olemassaolevan varaajan yhteyteen.

Miksi ilma-vesilämpöpumput säästää energiaa ja lämmityskuluja?

Ulkoilma on täynnä auringon energiaa. Ilma-vesilämpöpumppu hyödyntää tätä uusiutuvaa energiaa vapauttaen sen lämmittämään rakennusta. Ilma-vesilämpöpumppu säästää energiaa ja lämmityskustannuksia, sillä pumpun toimintaan tarvittava sähkön määrä on hyvin pientä verrattuna sen tuottamaan lämpöenergiaan. Lämmitysmuoto on ympäristöystävällinen, koska sen hyödyntämä lämpöenergia on peräisin auringosta, eli kyseessä on uusiutuva energia.

Ilma-vesilämpöpumppujen malleja löytyy monenlaiseen kokoluokkaan ja tarpeeseen. Solvesin asiantunteva tiimi auttaa mielellään oikean ratkaisun valitsemisessa.

Solvesilta saat ilma-vesilämpöpumpun luotettavasti avaimet käteen -periaatteella

Solves toimittaa ja asentaa ilma-vesilämpöjärjestelmän luotettavasti takuutyönä. Annamme tekemällemme työlle kahden vuoden täystakuun. Kokonaisvaltaiseen palveluumme kuuluu oikeanlaisen ilma-vesilämpöpumpun mitoitus ja suositteleminen, järjestelmän toimitus sekä ammattitaitoinen ja tarkka asennus kohteeseen parhaiten sopivalla tavalla. Samassa yhteydessä voimme tehdä myös esimerkiksi patteriverkoston sykehuuhtelun ja käsittelyn, mahdollisesti tarvittavat korjaukset sekä esimerkiksi pattereiden lisäämisen. Olemme Tukesin hyväksymä sähkö- ja kylmälaiteurakoitsija.

Ota yhteyttä!

Voit ottaa meihin yhteyttä myös tällä lomakkeella! Voit jättää yhteydenottopyynnön tai lähettää palautetta. Solves hoitaa!

Mitsubishi Electric Ecodan R32

Mitsubishi Electric Ecodan R32 -ilmavesilämpöpumpun älykäs lämmitysjärjestelmä ja muut tekniset ominaisuudet maksimoivat lämmityksen energiatehokkuuden. Ecodanilla lämmität suurella lämpöteholla myös kylmillä keleillä. Säästät lämmityskustannuksissa ja lisäät asumisviihtyvyyttä. Mitsubishi Electric Ecodan R32 -ilmavesilämpöpumppu käyttää portaatonta invertteritekniikkaa.

Mitsubishi Electricin automaattinen sopeutustoiminto mittaa jatkuvasti huoneen lämpötilaa. Lämpöä kuluu vain tarpeen mukaan, ja huoneen lämpötila pysyy tasaisena.

Mitsubishi Electric Ecodan R32 -lämpöpumppuja on useita erilaisia malleja ja kokoja, joista löytyy sopiva lämmitysratkaisu jokaiseen kotiin.
Lataa esite
Tuotekuva 1

Panasonic Aquarea

Panasonic on valmistanut lämpöpumppuja Pohjoismaihin jo yli 30 vuoden ajan yli miljoonalle asiakkaalle. Panasonic Aquarea ilma-vesilämpöpumput sopivat niin asuntoihin kuin esimerkiksi kaupallisiin tiloihinkin. Aquarea-lämpöpumppujen 3–16 kW:n kapasiteetin valikoima on markkinoiden laajin, minkä ansiosta jokaiseen jäähdytys- tai lämmitystarpeeseen läytyy sopiva järjestelmä.

Kustannustehokkaat ja ympäristöä säästävät Aquarea-ratkaisut sopivat sekä uudisrakentamiseen että kunnostusprojekteihin.
Lataa tiedosto
Tuotekuva 2

Pyydä tarjous!

Kiinnostuitko palveluistamme?
Jätä meille tarjous- tai yhteydenottopyyntö ja kerro kuinka voimme olla avuksi. Solves hoitaa!

Tässä 4 syytä, miksi ilma-ve­si­läm­pö­pump­pu järjestelmä kannattaa

1

Säästät rahaa läm­mi­tys­ku­luis­sa

Ilma-vesilämpöpumppu vähentää asunnon lämmityskustannuksia jopa 50–70 prosenttia verrattuna öljy- tai suorasähkölämmitteiseen lämmitysjärjestelmään. Ympäristöystävällisen ja energiapihin laitteen elinkaaren aikana on mahdollista saavuttaa jopa 30 000 euron säästöt rakennuksen lämmityskuluissa verrattuna sähkö- ja öljylämmitteisen rakennuksen lämmityskuluihin.
2

Ilma-ve­si­läm­pö­pump­pu on ekologinen tapa lämmittää

Ilma-vesilämpöpumppu hyödyntää uusiutuvaa auringon energiaa, jonka pumppu vapauttaa lämmittämään rakennusta. Lämmitysmuodon hiilijalanjälki on pieni, sillä käyttövoimana on uusiutuva aurinkoenergia.
3

Ilma-ve­si­läm­pö­pump­pu lisää asu­mis­mu­ka­vuut­ta

Modernien ilma-vesilämpöpumppujen ominaisuuksiin kuuluvat automaattinen sisätilojen lämmöntarpeen analysointi ja mittaus, jotka ottavat huomioon myös sisään paistavan auringon tuottaman ylimääräisen lämmön. Näin sisälämpötila pysyy aina tasaisena ja miellyttävänä, jolloin myös asumisviihtyvyys kasvaa.
4

Ener­gia­re­mont­tiin voi saada tukea ELY-keskukselta ja ARA:lta, muista myös ko­ti­ta­lous­vä­hen­nys

Valtio tukee ympäristöystävällisempään lämmitykseen siirtyviä energiaremontin tekijöitä 4000 eurolla. Voit saada tukea ELY-keskukselta energiaremontin tekemiseen, kun vaihdat öljylämmitteisen lämmitysjärjestelmän ympäristöystävällisempään ilma-vesilämpöpumppujärjestelmään. Lisätietoa ELY-keskuksen avustuksesta saat täältä: https://www.ely-keskus.fi/oljylammityksen-vaihtajalle) Myös Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARA myöntää energia-avustuksia asuinrakennusten energiatehokkuutta parantaviin remontteihin. ARA:n myöntämää tukea voivat hakea sekä yksityishenkilöt että taloyhtiöt. Voit lukea lisää ARA:n energia-avustuksesta täältä: https://www.ara.fi/fi-FI/Lainat_ja_avustukset/Energiaavustus Muista hyödyntää myös kotitalousvähennys. Voit hakea verovähennyksenä kotitalousvähennystä ilma-vesilämpöpumpun asennustyön osuudesta. Kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 3500 euroa vuodessa per henkilö, eli pariskuntana voit saada yhteensä maksimissaan 7000 euroa kotitalousvähennystä suoritetun remontin työn osuudesta.

Mitä ilma-ve­si­läm­pö­pump­pu maksaa?

Sopiva ilma-vesilämpöpumppulämmitysjärjestelmä valitaan vastaamaan tarvetta. Tyypillisesti ilma-vesilämpöpumpun hinta asennettuna vaihtelee 8000–20 000€ välillä riippuen laitteen ominaisuuksista ja tarpeestasi. Kotitalousvähennys laskee järjestelmän hintaa työn osalta, ja voit lisäksi hakea ELY-keskukselta ja ARA:lta energiatukea kun vaihdat fossiilista energiaa käyttävän lämmitysjärjestelmäsi uusiutuvalla energialla toimivaan järjestelmään.

Miten ilma-ve­si­läm­pö­pump­pu toimii?

Ilma-vesilämpöpumppuun kuuluu ulos asennettava ulkoyksikkö ja rakennuksen sisätiloihin asennettava sisäyksikkö. Ulkoilmassa on valtavasti lämpöenergiaa, jonka ulkoyksikkö kerää talteen tuulettimen kautta höyrystimeen. Ilman lämpöenergia muuttaa ilma-vesilämpöpumpun höyrystimen kylmäaineen kaasuksi. Tämä kaasu puolestaan kuumenee paineistettuna, jolloin sillä voidaan lämmittää vettä. Lämmitetty vesi johdetaan ilma-vesilämpöpumpun sisäyksikköön, jolloin se siirtyy rakennuksen lämmitysjärjestelmään ja käyttövedeksi. Samalla kylmäaine palautuu takaisin nesteeksi ja sama lämmitysprosessi alkaa uudelleen.

Pyydä tarjous!
 

Voit ohjata ja seurata ilma-ve­si­läm­pö­pum­pun toimintaa kätevästi etänä Wi-Fi-verkon avulla

Ilma-vesilämpöpumpuista löytyvän älyverkon ja WI-Fi-ohjauksen avulla voit säätää laitteen toimimaan esimerkiksi edullisimman sähkön aikaan. Etäkäytöllä voit myös ohjata pumppua nettiyhteydellä mistä vain, esimerkiksi matkoilta. Voit myös tarkistaa pumpun kuluttaman ja tuottaman energian helposti etäkäytön avulla.

Pyydä tarjous!
 

Pyydä tarjous!

Kiinnostuitko palveluistamme?
Jätä meille tarjous- tai yhteydenottopyyntö ja kerro kuinka voimme olla avuksi. Solves hoitaa!

Ota yhteyttä!