Palvelumme

Solves palvelee kotitalouksia monipuolisesti ja joustavasti energiaremonteissa

Haluamme olla osaltamme viemässä Suomea kohti kestävämpää energiankulutusta. Meiltä saat uusia energiajärjestelmiä joko korvaamaan vanhan järjestelmän kokonaan tai sen rinnalle asumismukavuutta lisäämään. Palveluihimme kuuluvat suunnittelu ja neuvonta energiajärjestelmiin liittyvissä asioissa sekä järjestelmien huollot, korjaukset ja asennukset.

Meille on kunnia-asia löytää sopiva ratkaisu juuri sinun tarpeeseesi, oli kyseessä sitten ilmalämpöpumpun valinta tai maalämpöjärjestelmän hankinta. Myönnämme tekemällemme asennustyölle aina kahden vuoden täyden takuun. Tyytyväiset asiakkaat ovat meille ensiarvoisen tärkeitä ja panostamme asiakastyytyväisyyteen kaikessa tekemisessämme.

Olemme Tukesin hyväksymä sähkö- ja kylmälaiteurakoitsija. Toimimme pääasiassa Varkauden, Pieksämäen, Leppävirran ja Heinäveden sekä lähikuntien ja -kylien alueella.

 

Il­ma­läm­pö­pump­pu­jen, jääh­dy­tys­lait­tei­den ja il­man­vaih­to­lait­tei­den asennukset ja huollot

Toimitamme, asennamme ja huollamme ilmalämpöpumppuja, jäähdytyslaitteita ja ilmanvaihtolaitteita ammattitaidolla. Ammattitaitoinen tiimimme auttaa sinua sopivan ilmalämpöpumpun tai ilmanvaihtolaitteen valinnassa. Tunnemme tuotteemme ja meiltä saat luotettavaa ja ammattitaitoista palvelua aina sopivan ilmalämpöpumpun tai ilmanvaihtolaitteen valinnasta aina laitteen asennukseen ja huoltoon saakka. Voit lukea lisää pumpuista ja jäähdyttimistä täältä.

Pyydä tarjous!
 

Ilma-ve­si­läm­pö­pump­pu­jen asennus ja huolto

Solvesilta saat kokonaisvaltaisen ilma-vesilämpöpumppujen suunnittelu-, asennus- ja huoltopalvelun luotettavasti ja takuutyönä. Palveluumme kuuluu sinun tarpeeseesi sopivan ilma-vesilämpöpumpun kartoittaminen, pumpun ja järjestelmän muiden osien toimitus ja huolellinen asennus kotiisi tai kiinteistöösi. Palveluihimme kuuluvat myös esimerkiksi patteriverkoston sykehuuhtelu ja käsittely sekä tarvittavat korjaukset, pattereiden lisääminen ja ilma-vesilämpöpumppujen huoltotyöt. Lue lisää ilma-vesilämpöpumpuista täältä.

Pyydä tarjous!
 

Maa­läm­pö­pump­pu­jen asennus ja huolto

Olemme ammattitaitoinen maalämpöpumppujen toimittaja- ja asentajayritys. Meille on tärkeää, että asiakas saa meiltä juuri omaan tarpeeseensa sopivan maalämpöjärjestelmän. Palvelumme maalämpöpumppujen asennuksen osalta on kokonaisvaltainen: saat kauttamme neuvot sopivan pumpun valintaan, maalämpöjärjestelmän asennuksen ja toimittamisen sekä tarvittavat huolto- ja korjaustyöt. Autamme myös tarvittaessa lupa-asioissa ja esimerkiksi energia-avustusten hakuprosessissa. Voit lukea lisää maalämpöpumpuista täältä.

Pyydä tarjous!
 

Au­rin­ko­säh­kö­jär­jes­tel­mien ja sähköauton la­taus­jär­jes­tel­mien asennus ja huolto

Olipa aurinkosähköjärjestelmän koko iso tai pieni, Solvesilta onnistuu kaikki. Kauttamme saat sopivan aurinkovoimalan kesämökille tai kattamaan koko omakotitalon sähkönkulutuksen. Solvesin asiantunteva tiimi palvelee sinua aurinkosähköjärjestelmiin ja sähköauton latausjärjestelmiin liittyen aina suunnittelusta asennukseen ja huoltotöihin. Sopivan ratkaisun löytäminen aurinkosähkön tarpeeseesi on meille kunnia-asia. Lue lisää aurinkosähköjärjestelmistä ja sähköauton latausjärjestelmistä täältä.

Pyydä tarjous!
 

Kodin sähkötyöt, säh­kö­asen­nuk­set ja säh­kö­suun­nit­te­lu

Olemme Tukesin rekisteröimä sähköalan toiminnanharjoittaja A-oikeuksin (S2), mikä tarkoittaa sähköasennustöitä ja sähkölaitekorjauksia (enintään 1000 V). Meillä on vahva osaaminen ja soveltuvat välineet sähköjärjestelmien asennuksiin sähkölainsäädäntöä noudattaen. Suoritamme sähkötyöt ja myös tarvittavat tarkastukset asentamillemme järjestelmille ja laadimme aina tarkastuksesta asianmukaisen dokumentin. Tarjoamme myös vianetsintää ja pienempiä sähkölaitteiston muutos- ja korjaustöitä kodin sähköjärjestelmiin.

Pyydä tarjous
 

Lataa ilmainen opas ilmalämpöpumpun valintaan ja tiedät mitä huomioida pumppua hankkiessasi!

Teimme oppaan auttamaan ilmalämpöpumpun valinnassa. Lataa opas itsellesi ja tiedät mitä huomioida pumppua hankkiessasi!

Liity Solvesin uutiskirjeen tilaajaksi ja saat oppaan sähköpostiisi

Pyydä tarjous!

Kiinnostuitko palveluistamme?
Jätä meille tarjous- tai yhteydenottopyyntö ja kerro kuinka voimme olla avuksi. Solves hoitaa!

Ota yhteyttä!