Jäähdytys

Ilmanjäähdytys onnistuu jäähdyttävällä ilmalämpöpumpulla

Kesähelteillä koti, toimisto tai kesämökki voi lämmetä tukalan kuumaksi. Kuumudessa ei kuitenkaan tarvitse kärvistellä, sillä Solvesin toimittamissa ja asentamissa ilmalämpöpumpuissa on jäähdytysominaisuus, joka tekee sisäilmasta miellyttävän viileää energiatehokkaasti. Jäähdyttäviä ilmalämpöpumppuja löytyy monenlaisiin ja kokoisiin rakennuksiin, omakotitaloihin, toimistoihin ja suurempiin kiinteistöihin. Jäähdyttävät ilmalämpöpumput soveltuvat käytettäväksi myös kerrostaloasuntojen viilentämiseen.

 

Jäähdyttävä il­ma­läm­pö­pump­pu ja ke­sä­hel­teil­lä sisätilojen jäähdytys lisää asu­mis­mu­ka­vuut­ta ener­gia­te­hok­kaas­ti

Ilmajäähdytin, eli pelkästään jäähdytykseen ja viilentämiseen tarkoitettu ilmalämpöpumppu, on energiatehokas ja talvivarusteltua lämmittävää ilmalämpöpumppua edullisempi ratkaisu kiinteistön viilentämiseksi. Jäähdyttävän ilmalämpöpumpun voi asentaa lähes mihin tahansa rakennukseen, jossa viilentämistä kaivataan. Jäähdytys myös vähentää ilmankosteutta ja jo se tuo lisämukavuutta asumiseen. Esimerkiksi kerrostaloasujalle ilmanjäähdytin on varteenotettava vaihtoehto asunnon viilentämiseen. Jäähdytintä kerros- tai rivitaloon asennettaessa tarvitaan ensin lupa taloyhtiöltä.

Millainen pumppu minulle sopii: jäähdyttävä ja lämmittävä vai pelkästään jäähdyttävä ilmalämpöpumppu?

Ilmalämpöpumppuja on kahta tyyppiä: jäähdyttäviä ilmalämpöpumppuja sekä jäähdyttäviä ja lämmittäviä ilmalämpöpumppuja. Jos pumpun tarkoitus on tuoda helpotusta kesähelteiden tukalaan ja kuumaan sisäilmaan, on jäähdyttävä ilmalämpöpumppu oiva vaihtoehto. Jäähdyttävä ja lämmittävä ilmalämpöpumppu puolestaan on oikea valinta, kun pumpun avulla halutaan sekä jäähdyttää ilmaa kesäisin että lämmittää taloa esimerkiksi syksyisin ja talvella.

Jäähdyttävä ilmalämpöpumppu on edullinen käyttää

Jäähdyttävä ilmalämpöpumppu on energiatehokas viilennin. Suomen kesäkauden aikana kertyvät kustannukset jäähdyttävän ilmalämpöpumpun käyttämiselle ovat vain muutamia kymmeniä euroja kesän ajalta. Tämä johtuu siitä, että pumppu on erittäin energiatehokas. Ilmaa jäähdyttäessä ilman lämpötilan muutos on vain muutamia asteita, esimerkiksi 25 asteesta 22 asteeseen, kun taas talvella lämmitysilman lämpötilan muutos on kymmeniä asteita. Energiaa kuluu siis jäähdyttäessä vähemmän. Vaikka jäähdyttävä ilmalämpöpumppu olisi kesällä päällä koko ajan, osuvat suurin jäähdytystarve ja siten myös energiankulutuksen suurin piikki päiväsajalle. Kokonaisuutena ilmanjäähdyttimen käyttökustannukset eivät siis ole kovin suuret.

Solves toimittaa ja asentaa jäähdyttävän ilmalämpöpumpun kiinteistöösi luotettavasti ja ammattitaidolla

Solves toimittaa ja asentaa ilmanjäähdyttimet, eli jäähdyttävät ilmalämpöpumput, ammattitaitoisesti ja takuutyönä. Solves myöntää tekemälleen työlle kahden vuoden täystakuun. Solvesin kokonaisvaltaiseen palveluun kuuluu oikeanlaisen ilmalämpöpumpun suositteleminen, laitteen toimitus sekä ammattitaitoinen ja tarkka asennus asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tarvittaessa hoidamme myös korjaukset ja huollot. Olemme Tukesin hyväksymä sähkö- ja kylmälaiteurakoitsija.

Ota yhteyttä!

Voit ottaa meihin yhteyttä myös tällä lomakkeella! Voit jättää yhteydenottopyynnön tai lähettää palautetta. Solves hoitaa!

Mitsubishi Electric HR – Jäähdytykseen tarkoitettu ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric HR -malli on jäähdytykseen tarkoitettu ilmalämpöpumppu. Se on perinteistä talvivarusteltua ilmalämpöpumppua edullisempi ja pienen kokonsa ansiosta se sopii myös mataliin, tiloihin, kuten esimerkiksi ikkunoiden ja ovien yläpuolelle. Laitteen äänitaso on hiljainen: alle 39 dB kolmella alimmalla puhallusnopeuden säädöllä.
Mitsubishi Electric HR on erinomainen laite kesäajan jäähdytyskäyttöön.

Voit ohjata laitetta vaikka sohvalta tai työtuolilta vaivattomasti selkeällä ja helppokäyttöisellä kaukosäätimellä.
Esite_Mitsubishi_Electric_HR
Tuotekuva 1

PANASONIC TZ jäähdytyslaite

Panasonic TZ jäähdytyslaite kiinteistöihin, joissa tarvitaan pelkästään tehokasta viilennystä. Laite käyttää uutta ympäristöystävällisempää R32 kylmäainetta. Sisäykiskön leveys on vain 779 mm, mikä mahdollistaa laitteen asentamisen myös kapeisiin tiloihin ja paikkoihin, joissa seinätilaa on rajallisesti käytettävissä.

Panasonic TZ jäähdytyslaitteen suodatin pystyy sitomaan PM2,5-hiukkasia, mukaan lukien haitallisia saateita, pölyä ja siitepölyä, ja se auttaa pitämään huoneen ilman puhtaana. Yksikkö on yhdistettävissä verkkoon, jolloin se on ohjattavissa älypuhelimen avulla käyttäen Panasonic Comfort Cloud -sovellusta. Ohjaa, valvo ja ajasta laitetta helpolla rajapinnalla.
Lataa esite
Tuotekuva 2

Pyydä tarjous!

Kiinnostuitko palveluistamme?
Jätä meille tarjous- tai yhteydenottopyyntö ja kerro kuinka voimme olla avuksi. Solves hoitaa!

Muista nämä 4 vinkkiä kun olet hankkimassa jääh­dyt­tä­vää il­ma­läm­pö­pump­pua!

1

Hyödynnä luo­tet­ta­vien am­mat­ti­lais­ten osaamista

Jäähdyttäviä ilmalämpöpumppuja on erilaisia, kokoisia ja eri tarpeisiin sopivia. Hyödynnä ammattilaisten osaamista ja anna heidän auttaa sinua valitsemaan juuri sinun tarpeeseesi sopiva ilmalämpöpumppu.
2

Jäähdyttävä il­ma­läm­pö­pump­pu on oiva valinta myös ker­ros­ta­loa­sun­non vii­len­tä­mi­seen

Jäähdyttävä ilmalämpöpumppu voidaan asentaa kerrostaloasuntoon, kun taloyhtiöltä saadaan asennukselle kirjallinen lupa.
3

Jäähdyttävä il­ma­läm­pö­pump­pu on edullinen tapa viilentää asunto

Ilmalämpöpumppu käyttää jäähdyttämiseen vain vähän sähköä. Kesän ajalta ilmalämpöpumpun käyttö viilennykseen maksaa ainoastaan muutamia kymmeniä euroja.
4

Pelkästään jäähdyttävä il­ma­läm­pö­pump­pu on tal­vi­va­rus­tel­tua jääh­dyt­tä­vää ja lämmittävää pumppua edullisempi ratkaisu

Tarvitsetko ilmalämpöpumppua pelkästään kesällä asunnon viilentämiseen? Silloin kannattaa valita jäähdyttävä ilmalämpöpumppu, joka on talvikäyttöön suunniteltuja lämmittäviä ilmalämpöpumppuja edullisempi ratkaisu.

Mitä jäähdyttävä il­ma­läm­pö­pump­pu maksaa?

Jäähdyttävä ilmalämpöpumppu on talvivarusteltua mallia edullisempi. Myymämme ilmalämpöpumput maksavat 1500–2500€ riippuen laitteen ominaisuuksista.

Muistathan, että pelkästään jäähdyttävä il­ma­läm­pö­pump­pu ei ole tarkoitettu läm­mit­tä­mi­seen Suomen oloissa

Jäähdyttävää ilmalämpöpumppua valitessa on tärkeää muistaa, että vaikka useimmat jäähdyttämiseen tarkoitetut pumput kykenevät myös lämmittämiseen, niitä ei kuitenkaan ole tarkoitettu lämmityskäyttöön Suomen pohjoisissa oloissa. Niitä ei tule käyttää pakkasella. Jos ilmalämpöpumppua halutaan käyttää myös lämmönlähteenä talvipakkasilla, on oikea valinta jäähdyttävä ja lämmittävä ilmalämpöpumppu. Oikeanlaisen pumpun valintaa ei kannata kuitenkaan huolehtia liikaa, sillä Solvesin asiantuntevat ammattilaiset auttavat sinua valitsemaan juuri omaan tarpeeseesi sopivan ilmalämpöpumpun.

Pyydä tarjous!
 

Onko kodin vii­len­tä­mi­nen kesällä il­ma­läm­pö­pum­pul­la kallista?

Ilmalämpöpumppu on hyvin energiatehokas viilentäjä kesähelteellä. Kesän ajan kustannukset ilmalämpöpumpulla viilentämiseen ovat vain muutamia kymmeniä euroja. Jäähdyttäessä energiaa kuluu vähemmän kuin lämmittäessä, kun lämpötilan muutos on muutamia asteita, esimerkiksi 25 asteesta 22 asteeseen. Kokonaisuutena viilentämisen käyttökustannukset ovat pienet.

Pyydä tarjous!
 

Pyydä tarjous!

Kiinnostuitko palveluistamme?
Jätä meille tarjous- tai yhteydenottopyyntö ja kerro kuinka voimme olla avuksi. Solves hoitaa!

Ota yhteyttä!