Palvelumme

Energiaremontit yritysten toimitiloihin ammattitaidolla ja laadusta tinkimättä

Toteutamme lämmitysjärjestelmän muutokset yritysten toimitiloihin ja teollisuuskiinteistöihin – teemme täyssaneeraukset vuosien kokemuksella ja ammattitaitoisesti. Kauttamme saat energiaremontin suunnittelua, konsultointia, neuvontaa ja lämmitysjärjestelmien optimointipalvelua. Lisäksi saat kauttamme järjestelmien kattavat huollot ja korjaukset sekä uusien lämmitysjärjestelmien asennukset. Palvelemme yrityksiä myös sähkösuunnittelussa, sähköasennuksissa sekä sähköjärjestelmiin liittyvässä konsultoinnissa.

 

Maalämpö- ja ilma-ve­si­läm­pö­jär­jes­tel­mät yrityksille luo­tet­ta­vas­ti ja takuutyönä

Yrityspäättäjä, oletko harkinnut yrityskiinteistön energiaremonttia ja lämmitysjärjestelmän vaihtamista esimerkiksi energiatehokkaaseen ilma-vesi- tai maalämpöjärjestelmään? Solves toteuttaa yritysten lämmitysjärjestelmien muutokset ja täyssaneeraukset monella eri lämmitysjärjestelmällä. Kauttamme saat ilma-vesijärjestelmien ja maalämpöjärjestelmien toimitukset suuriinkin kohteisiin helposti avaimet käteen -periaatteella. Saat meiltä tarkan ja luotettavan suunnittelun yrityksesi energiajärjestelmien uudistamiseen, lämmitysjärjestelmän asennuksen sekä tarvittavat huolto- ja korjaustyöt. Lämmitysjärjestelmän muutokset yritysten toimitiloihin Solvesilta ammattitaidolla ja kokemuksella!

Pyydä tarjous!
 

Yri­tys­kiin­teis­tön käyttövesi- ja läm­mi­tys­put­kis­to­jen sa­nee­rauk­set Solvesilta

Solves toteuttaa luotettavasti ja ammattitaidolla kiinteistön käyttövesi- ja lämmitysputkistojen saneeraukset kaikenkokoisiin yrityskiinteistöihin ja teollisuuskiinteistöihin. Käyttövesiputkiston uusiminen tehdään yleensä noin 30–40 vuoden välein. Uusiminen kannattaa tehdä ennakoiden, sillä käyttövesiputkistot kulkevat usein rakennuksen seinien sisällä, joten niiden kuntoa on hankala tarkistaa. Kauttamme yrityksesi saa myös lämmitysjärjestelmien puhdistukset ja sykehuuhtelut. Myös lämmitysjärjestelmien optimonti tai esimerkiski lisäpattereiden asennus onnistuu tarvittaessa.

Pyydä tarjous!
 

Au­rin­ko­säh­kö­jär­jes­tel­mä yri­tys­kiin­teis­töön ilman jär­jes­tel­män ko­ko­ra­joi­tuk­sia

Saat meiltä suurenkin sähköntarpeen kattavan aurinkosähköjärjestelmätoimituksen. Suunnittelemme, toimitamme ja asennamme aurinkosähköjärjestelmiä kaiken kokoisiin yrityskiinteistöihin ja monenlaisiin tarpeisiin. Aurinkosähköjärjestelmän kokoluokalle ei ole olemassa teknistä ylärajaa ja asiantunteva aurinkosähköön erikoistunut tiimimme laskee ja suunnittelee sopivan aurinkosähköratkaisun juuri sinun yrityksesi tarpeeseen. Solvesilta yrityksesi saa käyttövalmiin aurinkopaneelipaketin, joka sisältää kaiken suunnittelusta asennukseen.

Pyydä tarjous!
 

Yri­tys­kiin­teis­tö­jen säh­kö­sa­nee­rauk­set

Saat kauttamme luotettavasti kattavan suunnittelun ja toteutuksen sähkösaneeraukselle yritys- ja teollisuuskiinteistöihin. Olemme Tukesin rekisteröimänä sähköalan toiminnanharjoittaja ja meillä on oikeudet sähköasennustöihin ja sähkölaitekorjauksiin (enintään 1000 V). Saat meiltä sähkölainsäädäntöä noudattavat sähköjärjestelmien asennukset yrityskiinteistöihin sekä tarvittavat tarkastukset ja huollot asentamillemme järjestelmille. Tekemistämme asennuksista ja tarkastuksista laadimme aina asianmukaiset dokumentit. Teemme myös vianetsintää ja pienempiä korjaus- ja muutostöitä yrityksesi sähköjärjestelmiin.

Pyydä tarjous!
 

Lataa ilmainen opas ilmalämpöpumpun valintaan ja tiedät mitä huomioida pumppua hankkiessasi!

Teimme oppaan auttamaan ilmalämpöpumpun valinnassa. Lataa opas itsellesi ja tiedät mitä huomioida pumppua hankkiessasi!

Liity Solvesin uutiskirjeen tilaajaksi ja saat oppaan sähköpostiisi

Pyydä tarjous!

Kiinnostuitko palveluistamme?
Jätä meille tarjous- tai yhteydenottopyyntö ja kerro kuinka voimme olla avuksi. Solves hoitaa!

Ota yhteyttä!