Palvelumme

Solves on kokonaisvaltainen uudisrakentajan ja saneeraajan kumppani energiaratkaisuissa

Omakotitalon rakentaminen tai vanhan saneeraus edessä? Rakentaja, meiltä saat energiaratkaisut ja omakotitalon sähkötyöt kilpailukykyiseen hintaan. Olemme Varkaudesta käsin toimiva kokonaisvaltainen uudisrakentajan ja remontoijan kumppani. Palveluitamme ovat energiaratkaisut, sähkösuunnittelu, sähköasennus, konsultointi sekä huollot, korjaukset ja asennukset myymiimme omakotitalon lämmitysmuotoihin. Teemme työmme aina ammattitaidolla ja suurella huolellisuudella takuutyönä.

 

Oma­ko­ti­ta­lon sähkötyöt: säh­kö­suun­nit­te­lu ja säh­kö­asen­nuk­set

Saat kauttamme sähkösuunnittelun ja sähköasennukset omakotitaloon. Tukesin rekisteröimänä sähköalan toiminnanharjoittajana meillä on oikeudet sähköasennustöihin ja sähkölaitekorjauksiin (enintään 1000 V). Meillä on vahva osaaminen ja soveltuvat välineet omakotitalon sähköjärjestelmien asennuksiin sähkölainsäädäntöä noudattaen. Suoritamme myös tarvittavat tarkastukset asentamillemme järjestelmille ja laadimme tarkastuksista aina asianmukaiset dokumentit. Tarjoamme myös vianetsintää ja pienempiä sähkölaitteiston muutos- ja korjaustöitä kodin muihin sähköjärjestelmiin.

Pyydä tarjous!
 

Järkevän ilma-ve­si­läm­pö­pump­pu -jär­jes­tel­män asentaminen uu­dis­ra­ken­nuk­siin

Solvesilta saat kokonaisvaltaisen ilma-vesilämpöpumppujen asennus- ja huoltopalvelun isoihin ja pieniin koteihin. Palveluumme kuuluu sinun tarpeeseesi sopivan ilma-vesilämpöpumppu-järjestelmän kartoittaminen ja mitoitus, pumpun toimitus ja huolellinen asennus omakotitaloosi. Meiltä saat myös myös patteriverkoston sykehuuhtelun ja käsittelyn, tarvittavat korjaukset sekä ilma-vesilämpöpumppujen huoltotyöt. Lue lisää ilma-vesilämpöpumpuista täältä.

Pyydä tarjous!
 

Oma­ko­ti­ta­lon liittäminen ener­gia­te­hok­kaa­seen maalämpöön

Maalämpöpumppu on energiatehokas lämmitysmuoto omakotitaloon. Olemme ammattitaitoinen maalämpöjärjestelmien toimittaja- ja asentajayritys. Palvelumme maalämpöpumppujen asennuksen osalta on kokonaisvaltainen: saat kauttamme neuvot ja avun sopivan pumpun valintaan ja mitoittamiseen, maalämpöjärjestelmän asennuksen ja toimittamisen sekä tarvittaessa myös korjaustyöt ja huollot. Autamme rakentajaa myös tarvittaessa maalämpöjärjestelmän lupa-asioissa. Voit lukea lisää maalämpöpumpuista täältä.

Pyydä tarjous!
 

Ener­gia­rat­kai­sut oma­ko­ti­ta­loon: au­rin­ko­säh­kö­jär­jes­tel­mät ja sähköauton la­taus­jär­jes­tel­mät

Saat kauttamme tarpeeseesi soveltuvan verkkoon liitettävän aurinkosähköjärjestelmän omakotitaloon asennettuna. Teemme myös aurinkosähkövoimaloiden suunnittelua ja mitoitusta. Solvesin asiantunteva tiimi palvelee sinua aurinkosähköjärjestelmien ja sähköauton latausjärjestelmien suunnittelusta aina asennukseen ja huoltotöihin saakka. Lue lisää aurinkosähköjärjestelmistä ja sähköauton latausjärjestelmistä täältä.

Pyydä tarjous!
 

Il­ma­läm­pö­pump­pu oma­ko­ti­ta­loon li­sä­läm­mön­läh­teek­si tai jääh­dyt­tä­mis­tä varten

Solvesilta saat ilmalämpöpumput, jäähdytyslaitteet ja ilmanvaihtolaitteet kaikenlaisiin rakennuksiin. Toimitamme ja asennamme ilmalämpöpumppuja ammattitaitoisesti. Asiantunteva myyntipalvelumme auttaa sinua valitsemaan oikeanlaisen ja tarpeeseesi sopivan ilmalämpöpumpun lisälämmönlähteeksi tai omakotitalon viilentämistä varten. Saat meiltä myös kaikki tarvittavat huollot ja korjaukset ilmalämpöpumppuihin, jäähdytyslaitteisiin ja ilmanvaihtolaitteisiin. Voit lukea lisää pumpuista ja jäähdyttimistä täältä.

Pyydä tarjous!
 

Lataa ilmainen opas ilmalämpöpumpun valintaan ja tiedät mitä huomioida pumppua hankkiessasi!

Teimme oppaan auttamaan ilmalämpöpumpun valinnassa. Lataa opas itsellesi ja tiedät mitä huomioida pumppua hankkiessasi!

Liity Solvesin uutiskirjeen tilaajaksi ja saat oppaan sähköpostiisi

Pyydä tarjous!

Kiinnostuitko palveluistamme?
Jätä meille tarjous- tai yhteydenottopyyntö ja kerro kuinka voimme olla avuksi. Solves hoitaa!

Ota yhteyttä!