Il­ma­läm­pö­pum­put

Ilmalämpöpumppu on energiatehokas lämmönlähde myös sinun kotiisi

Kiinnostaako energiansäästö? Ympäristöystävällinen ja energiatehokas ilmalämpöpumppu pienentää lämmityskulujasi ja tekee asumisesta mukavampaa, sillä ilmalämpöpumppu lämmittää talvella ja viilentää kesällä. Ilmalämpöpumppu myös puhdistaa sisäilmaa. Ilmalämpöpumppu on oiva vaihtoehto pienentämään lämmityskustannuksia varsinaisen lämmitysjärjestelmäsi rinnalle.

 

Il­ma­läm­pö­pum­put ovat monien mah­dol­li­suuk­sien järkevä läm­mi­tys­muo­to ja sopivat lähes mihin tahansa asuntoon tai kiin­teis­töön

Ilmalämpöpumppu on monipuolinen lämmönlähde, jota voi käyttää esimerkiksi omakotitalon, autotallin, kesämökin, toimiston tai liikekiinteistön lisälämmönlähteenä ja energainsäästäjänä. Ilmalämpöpumpun voi asentaa myös rivitaloon tai kerrostaloon, jos taloyhtiö antaa asennukselle kirjallisen luvan.

Säästä lämmityskuluissa ympäristöystävällisesti ja lisää asumismukavuuttasi

Ilmalämpöpumppu pienentää asumisen hiilijalanjälkeä, sillä se tuottaa lämpöä jopa 80 % pienemmällä määrällä sähköä kuin sähköpatteri. Ilmalämpöpumpun avulla saavutettu energiansäästö on merkittävä erityisesti sähkö- tai öljylämmitteisessä talossa.

Ilmalämpöpumppu vaikuttaa merkittävästi myös asumismukavuuteen: se viilentää ilmaa kesän helteillä ja lämmittää talven pakkasilla. Lisäksi ilmalämpöpumppu puhdistaa huoneilmaa poistamalla sisäilmassa leijuvaa pölyä ja kosteutta parantaen näin asuinmukavuutta.

 

Minkälainen on paras ilmalämpöpumppu?

Sopiva ilmalämpöpumppu valitaan vastaamaan tarvetta. Valikoimastamme löytyy eri merkkejä ja malleja, jotka sopivat ominaisuuksiltaan eri tarpeisiin ja erilaisiin kohteisiin. Esimerkiksi asunnon koko ja lämmitystarve vaikuttavat pumpun valintaan. Pumpun etäohjattavuus Wi-Fin avulla voi olla jollekin tärkeä hankintaperuste. Toiselle taas tärkeä asia on sisäyksikölle käytettävissä oleva tila: toimitamme myös matalia ja kapeita versioita  sekä lattia- ja kattomalleja, joista voi löytyö sopiva ratkaisu jos sisäyksikölle käytettävissä olevaa seinätilaa on rajalisesti. Myös ulkonäkö, väri ja design voivat olla tärkeitä valintaperusteita pumpun valinnassa.

Ilmalämpöpumppu Mitsubishi Electric MSZ-LN

Mitsubishi Electric MSZ-LN -mallisarja on täynnä uudenlaisia ominaisuuksia

Useimmat ilmalämpöpumput ovat etäohjattavia. Etäohjauksen avulla voit tarkkailla ja säätää laitteen toimintaa ja tilan lämpötilaa, vaikka et itse olisi paikalla. Voit joustavasti alentaa lämpötilaa esimerkiksi silloin, kun et ole kotona ja säätää lämmityksen taas normaaliasetukselle, kun olet palaamassa kotiin.

Solvesilta saat laitteen ja asennuksen luotettavasti ja takuutyönä

Kauttamme löydät juuri sinulle sopivan ilmalämpöpumpun asennettuna. Tarvittaessa autamme juuri sinun tarpeisiisi sopivan laitteen valinnassa. Voit myös tilata pelkän laitteen, jos haluat hoitaa asennuksen muulla tavoin. Muistathan kuitenkin, että ilmalämpöpumpun saa asentaa vain asianmukaiset luvat omaava yritys. Olemme Tukesin hyväksymä kylmälaite- ja sähköurakoitsija, ja meiltä saat ammattitaitoisen ja luotettavan asennuksen ilmalämpöpumpulle. Tunnemme myymämme ilmalämpöpumput läpikotaisin. Kauttamme saat myös ilmalämpöpumppujen lisävarusteet, huollot ja korjaukset.

Pyydä tarjous!

Kiinnostuitko palveluistamme?
Jätä meille tarjous- tai yhteydenottopyyntö ja kerro kuinka voimme olla avuksi. Solves hoitaa!

Lataa ilmainen opas ilmalämpöpumpun valintaan ja tiedät mitä huomioida pumppua hankkiessasi!

Teimme oppaan auttamaan ilmalämpöpumpun valinnassa. Lataa opas itsellesi ja tiedät mitä huomioida pumppua hankkiessasi!

Liity Solvesin uutiskirjeen tilaajaksi ja saat oppaan sähköpostiisi

Mitsubishi Electric AY

Mitsubishi Electric AY on tervetullut uutuus energiatehokasta mutta tyylikästä ja hiljaista ilmalämpöpumppua etsiville. AY:n pyöreät kulmat ja mattapinta tekevät siitä elegantin. Kompaktin kokoinen sisäyksikkö on helppo sijoittaa kotiin.

AY sopii myös hiljaisuutta arvostaville: sen äänitaso on alhaisimmillaan 18 dB, jolloin siitä ei juurikaan kuulu ääntä.

Ilmalämpöpumpun likaa hylkivä pinnoite ja ja uusi itsepuhdistustoiminto pitävät laitteen siistinä. Erityisen suodattimen ansiosta sisäilma pysyy puhtaana ja raikkaana.
Esite_Mitsubishi_Electric_AY
Tuotekuva 1

GREE SP Nordic

Koe todellista mukavuutta SP Nordicin kanssa, joka säätää lämpötilan tarkasti siellä missä olet innovatiivisen iFeel-toiminnon avulla. Takkaa lämmittäessä SP Nordic -ilmalämpöpumppu säätää ulkoyksikön tehon takan antaman lämmön mukaan. Takkatoiminto mahdollistaa takan antaman lämmön yhdistämisen ilmalämpöpumpun energiatehokkuuteen.

GREE SP Nordicin edistyksellinen WiFi-ohjaus mahdollistaa täydellisen hallinnan lämpötilasta suoraan älylaitteeltasi, mikä tekee elämästäsi entistä mukavampaa ja energiatehokkaampaa, riippumatta siitä, missä olet. Koe edistyneen tekniikan tuoma mukavuus joka päivä.

GREE SP Nordic 50-mallia saatavilla heti! 35-mallia saatavilla helmikuussa 2024.
Esite_GREE_SP_Nordic
Tuotekuva 2

Mitsubishi Electric MSZ-AP

Mitsubishi Electric MSZ-AP -ilmalämpöpumppu jatkaa Mitsubishi Electricin tutuksi tullutta laatuajattelua. Vain paras laatu on kyllin hyvää, siksi Mitsubishi Electric valmistaa lämpöpumput komponenteista lähtien omilla tuotantolaitoksillaan.

Mitsubishi Electricin laadun aistii jo yhdellä silmäyksellä, mistään ei ole tingitty, mitään ei ole jätetty sattuman varaan. Mitsubishi Electric AP -ilmalämpöpumppu on kompaktin kokoinen, miellyttävän hiljainen ja levittää lämpöä tasaisesti. Tyylikkään muotoilunsa ja kauniin valkoisen värinsä ansiosta se sopii saumattomasti skandinaaviseen sisustukseen.

Säästät paitsi rahaa, myös luontoa: Energiatehokkaan AP-mallisarjan kylmäaineena toimii entistä ympäristöystävällisempi R32. Kätevät ominaisuudet, kuten takkatoiminto, lisäävät laitteen käyttömukavuutta.
Lataa esite
Tuotekuva 3

Mitsubishi Electric FT Hyper Heating

Mitsubishi Electricin odotettu uutuus huipputehokkaaseen lämmöntuottoon. Ulkoyksikkö ja uusi tehokas matalalämpötilakompressori muodostavat erittäin kylmiin olosuhteisiin kehitetyn laitteiston, joka tuottaa lämpöä ennennäkemättömällä tavalla. Mitsubishi Electric FT Hyper Heating -ilmalämpöpumpun erinomaisen energiatehokkuusluokan ansiosta säästät lämmityskustannuksissa ja viilennät isonkin asunnon edullisesti.

Erinomaisen energiatehokkuusluokan ansiosta säästät lämmityskustannuksissa. Useat vakiona olevat lisävarusteet takaavat, että kodissasi on aina mukava lämpötila sekä puhdas ja raikas ilma.
Lataa esite
Tuotekuva 4

Mitsubishi Electric MSZ-LN – Uuden ajan ilmalämpöpumppu

Ennennäkemätön ilmalämpöpumppu sinulle, joka arvostat korkeaa laatua. Uusi, yksityiskohtia myöten viimeistelty Mitsubishi Electric MSZ-LN -mallisarja on täynnä uudenlaisia ominaisuuksia, jotka nostavat asumisen ja työskentelyn tason Premium-luokkaan. Moderni muotoilu, sisustukseen sulautuva väri, paras energiatehokkuus ja huippuluokan tekniset ominaisuudet ovat nostaneet Mitsubishi Electric LN:n Suomen myydyimmäksi ilmalämpöpumpuksi

Täysin uusi muotoilu, uusi ympäristöystävällinen kylmäaine sekä silmiä hivelevät väriviimeistelyt. Voit valita neljästä upeasta väristä sinulle parhaiten sopivan lämpöpumpun, joka todistetusti toimii Pohjoisen vaativassa ilmastossa.

Parhaan energiatehokkuusluokan ansiosta säästät lämmityskustannuksissa. Useat vakiona olevat lisävarusteet takaavat, että kodissasi on aina mukava lämpötila sekä puhdas ja raikas ilma.
Lataa esite
Tuotekuva 5

Mitsubishi Electric RW Hyper Heating

Pohjolan olosuhteisiin suunniteltu Mitsubishi Electric RW Hyper Heating -ilmalämpöpumppu lämmittää energiatehokkaasti myös alhaisissa ulkolämpötiloissa.

Modernin teknologian ansiosta saat säästöä ja mukavuutta jokaiseen päivään. Mitsubishi Electricin innovaatio, RW-ilmalämpöpumppu, on muita ilmalämpöpumppuja energiatehokkaampi. Sen sisäyksikkö pystyy käsittelemään suurempia ilmamääriä ja siten hallitsemaan suuren huoneiston lämpötilaa tehokkaasti. Käyttötilan valitsimen avulla voit valita sinulle kulloinkin parhaiten sopivan toiminnon tilan tai käyttötarpeen mukaan.

Lataa esite
Tuotekuva 6

Gree Fairy

Gree Fairy on sekä ympäristöystävällinen että erittäin tehokas. Kauniisti muotoiltu, vaalea sisäyksikkö sopii harmonisesti sisustukseen.

Hyvän hyötysuhteen ja laajan tehoalueen ansiosta Fairy säästää paljon energiaa kaikkina vuodenaikoina. Edistyksellinen tekniikka mahdollistaa myös tehokkaan viilennyksen.

Sisäänrakennetun WiFi:n ansiosta voit etäohjata laitetta puhelimella tai muulla älylaitteella.
Lataa esite
Tuotekuva 7

Gree Amber

Gree Amber on sekä ympäristöystävällinen että erittäin tehokas vaihtoehto sekä lämmitykseen että viilennykseen. Se toimii tehokkaasti ja korkealla hyötysuhteella jopa alle -30 asteen pakkasessa.

Säästät huomattavasti lämmityskustannuksissa. Myös luonto kiittää, koska uuden kylmäaineen kasvihuonepäästöt ja ympäristövaikutus ovat noin kolmanneksen vanhaa kylmäainetta pienemmät.

Sisäyksikön kaunis, valkoinen ja lasimainen pinta tekee siitä tyylikkään huonekalun. Bonuksena laitteen käyntiääni on erityisen hiljainen: vain 22 dB(A).
Lataa esite
Tuotekuva 8

Pyydä tarjous!

Kiinnostuitko palveluistamme?
Jätä meille tarjous- tai yhteydenottopyyntö ja kerro kuinka voimme olla avuksi. Solves hoitaa!

Muista nämä 4 vinkkiä kun olet hankkimassa il­ma­läm­pö­pump­pua!

1

Osta il­ma­läm­pö­pump­pu luo­tet­ta­val­ta am­mat­ti­lai­sel­ta

Ilmalämpöpumppuja on erilaisia, eri kokoisia ja eri tarpeisiin sopivia. Varmistaaksesi juuri sinulle sopivan ilmalämpöpumpun valinnan, osta pumppu luotettavilta ammattilaisilta, jotka osaavat auttaa sinua valitsemaan oikean ilmalämpöpumpun.
2

Tarvitsetko luvan il­ma­läm­pö­pum­pun asen­ta­mi­seen?

Ilmalämpöpumpun voi asentaa myös rivitaloon tai kerrostaloon, jos taloyhtiö antaa asennukselle kirjallisen luvan. Omakotitalossa tai kesämökillä viranomaislupaa ei tarvita.
3

Laske paljonko rahaa säästäisit: il­ma­läm­pö­pump­pu alentaa läm­mi­tys­kus­tan­nuk­sia, ja laitteen ta­kai­sin­mak­suai­ka on noin 4–7 vuotta

Esimerkki: talon lämmitykseen ja käyttöveteen kuluu vuodessa 25 000 kWh sähköä tai 3000 l öljyä. Ilmalämpöpumpun tuoma säästö on noin 2000–7000 kWh, eli noin 250–800 euroa vuodessa. Laskelmassa on käytetty öljyn ja sähkön hintana 0,13 €/kWh.* Laite maksaa itsensä takaisin 4–7 vuodessa. *Laskelman lähde: Suomen lämpöpumppuyhdistys.
4

Mitä toimintoja haluat il­ma­läm­pö­pump­puun?

Etäohjaus, tehokas viilennys, erityisen hiljainen äänitaso, tehokkaampi ilmansuodatus tai tehokas lämmitys talvipakkasellakin? Ilmalämpöpumppujen ominaisuudet eroavat jonkin verran toisistaan. Laajoihin tiloihin, kuten myymälöihin tai teollisuustiloihin, kannattaa hankkia niin sanottu multisplit-ilmalämpöpumppu, jonka kanssa sisäyksiköitä asennetaan useampia. Näin ilmalämpöpumpulla saadaan katettua isommankin rakennuksen lämmitettävä tai viilennettävä ilma-ala. Mieti omat tarpeesi ilmalämpöpumpun suhteen, ja luotettavat ammattilaisemme osaavat suositella sinulle oikeaa ratkaisua.

Mitä il­ma­läm­pö­pump­pu maksaa?

Sopiva ilmalämpöpumppu valitaan vastaamaan tarvetta. Toimittamistamme ilmalämpöpumpuista löytyy eri merkkejä ja malleja, jotka sopivat ominaisuuksiltaan erilaisiin kohteisiin ja tarpeisiin. Myymämme ilmalämpöpumput maksavat n. 1000–2500 € riippuen laitteen ominaisuuksista.

Miten il­ma­läm­pö­pump­pu toimii alle -20°C pakkasella?

Ilmalämpöpumppu, joka on suunniteltu pohjoisiin olosuhteisiin, toimii moitteettomasti myös kovilla pakkasilla. Pumppua ei tarvitse sammuttaa kovillakaan pakkasilla, kun se on suunniteltu pakkasenkestäväksi. Esimerkiksi myymämme Mitsubishi Hyper Heating -mallisarjan ilmalämpöpumput lämmittävät jopa -35°C lämpötilaan saakka.

Pyydä tarjous!
 

Onko kodin vii­len­tä­mi­nen kesällä il­ma­läm­pö­pum­pul­la kallista?

Kesäkauden kustannukset jäähdyttävän ilmalämpöpumpun käyttämiselle ovat vain muutamia kymmeniä euroja, sillä ilmalämpöpumppu on hyvin energiatehokas. Jäähdyttäessä energiaa kuluu vähemmän kuin lämmittäessä, kun lämpötilan muutos on vain muutamia asteita, esimerkiksi 25 asteesta 22 asteeseen. Viilentäessään sisäilmaa ilmalämpöpumppu poistaa samalla siitä kosteutta. Näin pienikin lämpotilan muutos lisää asumismukavuutta huomattavasti. Kokonaisuutena viilentämisen käyttökustannukset ovat pienet.

Pyydä tarjous!
 

Pyydä tarjous!

Kiinnostuitko palveluistamme?
Jätä meille tarjous- tai yhteydenottopyyntö ja kerro kuinka voimme olla avuksi. Solves hoitaa!

Ota yhteyttä!