Tuo­te­merk­kim­me

Toimimme vain laadukkaiksi todettujen tuotemerkkien kanssa

Meille on kunnia-asia myydä laadukkaita ja pohjoisiin oloihin suunniteltuja laitteita. Olemme Hankintaturvaliike ja meiltä saat laitteiden lisäksi asennuksen, huollot, korjaukset ja kaikki muut tarvitsemasi palvelut tuotteen koko elinkaaren ajaksi. Asennuksellamme on aina kahden vuoden takuu.

 

Mitsubishi electric

Mitsubishi Electric on Suomen markkinoiden johtava ilmalämpöpumppujen valmistaja, jonka lämpöpumput tunnetaan modernista suunnittelusta, korkeasta laadusta, pitkästä eliniästä sekä energiatehokkuudesta.

Mitsubishi Electric on vuonna 1921 perustettu japanilainen monikansallinen elektroniikka- ja sähkölaitteiden valmistaja, jonka pääkonttori sijaitsee Tokiossa. Yritys pitää kunnia-asianaan valmistaa itse kaikki tuotemerkkinsä alla myytävät laitteet. Tuotantolaitokset sijaitsevat Japanissa, Thaimaassa ja Skotlannissa.

Pohjoismaissa Mitsubishi Electric -ilmastointilaitteita on myyty vuodesta 1983 saakka. Nykyiseen tuotevalikoimaan kuuluvat mm. ilmanvaihtolaitteet sekä pienten ja suurten kiinteistöjen lämmitys- ja jäähdytysratkaisut ilmalämpöpumpuilla ja ilma-vesilämpöpumpuilla.
Pyydä tarjous!
Tuotekuva 1

Gree

GREE on maailman suurin ilmastointilaitteiden valmistaja. Tehtailta valmistuu vuosittain yli 65 miljoonaa ilmastointilaitetta ja lämpöpumppua, joita toimitetaan 160 eri maahan. On arvioitu, että joka kolmas maailmanlaajuisesti myyty ilmastointilaite on Green valmistama.

GREEn ilmastointilaitteet sekä lämpöpumput ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia, toimintavarmoja ja kestäviä. Mallistosta löytyy niin tehokkaita lämpöpumppuja suurempiin kiinteistöihin, kuin hieman pienempiä esimerkiksi autotalleihin ja pienempiin kohteisiin. Mallistosta löydät niin lämmittävät, kuin viilentävätkin ilmalämpöpumput.

GREE Electric Appliances, Inc. perustettiin vuonna 1991 Zhuhai:ssa. Gree panostaa kaiken osaamisensa ja kehitystyönsä siihen, että heidän tuotteensa olisivat korkeinta mahdollisinta laatua ja edistyksellisintä teknologiaa. Gree työllistää yli 90 000 henkilöä, joista tuotekehitysinsinöörejä on noin 12 000. Greellä on yhteensä 12 tehdasta. Tehtaat sijaitsevat Kiinassa, yksi Brasiliassa ja yksi Pakistanissa.
Pyydä tarjous!
Tuotekuva 2

Alpha innotec

Alpha innotec on Euroopan suurimpia lämpöpumppuvalmistajia. Jatkuva tuotekehitys ja pitkät perinteet lämpöpumppujen valmistuksessa takaavat markkinoiden parhaimmat tuotteet. Alpha innotecin maalämpöpumput valmistetaan Saksassa, Kasendorfissa.

Alpha innotecin mallistosta löytyy sekä on-off- että invertteriohjattuja maalämpöpumppuja. Invertteriohjattujen maalämpöpumppujen mallisto on markkinoiden laajin.

Alpha innotecin maalämpöpumpuissa on monia ominaisuuksia, joista muut voivat vain haaveilla, kuten esimerkiksi aurinkosähkö- ja älykkään sähköverkon valmius.
Pyydä tarjous!
Tuotekuva 3

Lossnay

Mitsubishi Electric Lossnay -mini-ilmanvaihtolaitteet ovat energiaa säästävä ja edullinen tapa tehostaa ilmanvaihtoa vanhassa rakennuksessa. Nauti puhtaasta ja raikkaasta sisäilmasta ilman vetoa!
Pyydä tarjous!
Tuotekuva 4

Mobair

Kotimaiset Mobair-korvausilmalaitteet mahdollistavat raikkaan ja suodatetun korvausilman tuottamisen huoneistoon vedottomasti vuoden ympäri. Mobairin avulla kodissasi ja mökilläsi on aina terveellinen, happirikas ja hajuton ilma. Mobair-korvausilmaventtiilit ovat LVI-Suunnittelija Juha Tourusen vuonna 1989 patentoimia tuotteita. Niiden tuotanto alkoi Halikossa vuonna 1991. Ne valmistetaan tänäkin päivänä Mobairin omilla tuotantolaitoksilla Halikossa ja Salossa.

Mobair-tuotteilla on Avainlippu-merkki, joka voidaan myöntää Suomessa valmistetulle tuotteelle tai Suomessa tuotetulle palvelulle. Lisäksi tuotteen tai palvelun kotimaisuusasteen on oltava vähintään 50 prosenttia. Keskimäärin Avainlippu-tuotteiden kotimaisuusaste on yli 80 prosenttia.
Pyydä tarjous!
Tuotekuva 5

Sofar Solar

Shenzhen SOFARSOLAR Co., Ltd. on vuonna 2013 perustettu korkean teknologian yritys, joka yhdistää itsenäisen tuotekehityksen, tuotannon, myynnin ja jälkimarkkinoinnin. Yritys on erikoistunut tehonmuunnoslaitteisiin, energian varastointijärjestelmiin sekä älykkään energian tuotekehitykseen ja hallintaan. Yrityksen ydintuotteita ovat laaja valikoima inverttereitä sekä akut, sähköautojen lataus- ja vihreän energian sovellusratkaisut.

Yrityksellä on vakaa ja pitkäaikainen asema Kiinan viiden suurimman verkkoinvertterivalmistajan joukossa, ja siitä on tullut myös maailman johtava energian varastointiratkaisujen toimittaja. EuPD on myöntänyt SOFARSOLARille "Top Brand PV Inverter" -palkinnon useissa maissa, kuten Puolassa, Brasiliassa, Iso-Britanniassa ja Intiassa, mikä osoittaa yrityksen sitoutumisen optimaalisten tulosten saavuttamiseen yhdessä kansainvälisten kumppaneidensa kanssa.

Sofar Solarin innovatiivinen tuotevalikoima vastaa kaikenkokoisten aurinkosähkö- ja energianvarastointilaitteistojen vaatimuksiin ja tarjoaa ratkaisuja kaikkiin tilanteisiin.
Pyydä tarjous!
Tuotekuva 6

Canadian Solar

Canadian Solar on yksi maailman johtavista aurinkopaneelien valmistajista. Yhtiö toimii maailmanlaajuisesti ja sillä on yhteensä yli 1 500 kansainvälistä patenttia ja 2 400 uutta patenttihakemusta. Korkean laadun varmistavat valmistajan teettämät sadat laatutestit. Yritys toimii 20 maassa ja työllistää noin 13 000 ihmistä, joista yli 500 työskentelee tuotekehityksessä. Viimeisen kahden vuosikymmenen aikakana se on toimittanut yli 29 gigawatin kapasiteetin edestä Premium-laadun high efficiency paneeleita yhteensä 150 maahan.

CanadianSolar on listattu NASDAQ pörssiin ja se kuuluu korkeimpiin Tier 1 -valmistajiin. Tier 1 on puolueeton kansainvälinen luokitus, joka myönnetään vain niille aurinkopaneelien valmistajille, joilla on taloudelliset edellytykset taata 20–30 vuoden takuu tuotteilleen. Tier 1 -luokitus antaa osviittaa esimerkiksi komponenttien laadusta ja takuun toteutumisesta.
Pyydä tarjous!
Tuotekuva 7

ZNShine Solar

ZNShine Solar vuonna 1988 perustettu yritys. Sen aurinkosähkötoiminta alkoi vuonna 2006 ja se on kasvanut yhdeksi maailman johtavista aurinkopaneelivalmistajista. ZNShine Solarin vuotuinen aurinkopaneeleiden valmistuskapasiteetti on jopa 5000 megawattia, ja vuonna 2018 ZNShine Solar otti haltuunsa suurimman toimittajan paikan Intian nopeasti kasvavilla markkinoilla. ZNShine Solar on listattu NEEQ pörssiin ja se kuuluu korkeimpiin Tier 1 -valmistajiin.

ZNShine Solar -aurinkopaneelit on valmistettu tarkoin valituista materiaaleista ja komponenteista täysautomaattilinjastossa, jotka on optimoitu valmistamaan kaksoislasipaneeleita.
Pyydä tarjous!
Tuotekuva 8

Hanwha – Q CELLS

Hanhwa-aurinkopaneelien valmistaja Q CELLS on yksi maailman johtavista aurinkokenno- ja paneeliratkaisujen valmistajista. Yhtiö on myös arvostettu ja tunnustettu kokonaisenergiaratkaisujen toimittaja, joka toimittaa puhtaan energian ratkaisuja kennoista, paneeleista ja varastointituotteista aina suuriin aurinkosähköprojekteihin kaikilla suurilla markkinoilla maailmassa. Q CELLS on markkinajohtaja monilla aurinkosähköä hyödyntävillä alueilla, erityisesti Euroopassa, Amerikassa ja useissa Aasian maissa.

Q CELLS on Hanwha -konsernin tytäryhtiö.
Pyydä tarjous!
Tuotekuva 9

Panasonic

Panasonic on valmistanut lämpöpumppuja Pohjoismaihin jo yli 30 vuoden ajan yli miljoonalle asiakkaalle. Panasonic on rekisteröinyt maailmanlaajuisesti yli 90 000 patenttia ja valmistanut 200 miljoonaa kompressoria. Panasonicin tuotevalikoimasta löytyvät mm. laaja kirjo ilmalämpöpumppuja sekä Aquarea-ilmavesilämpöpumput.
Pyydä tarjous!
Tuotekuva 10

Lataa ilmainen opas ilmalämpöpumpun valintaan ja tiedät mitä huomioida pumppua hankkiessasi!

Teimme oppaan auttamaan ilmalämpöpumpun valinnassa. Lataa opas itsellesi ja tiedät mitä huomioida pumppua hankkiessasi!

Liity Solvesin uutiskirjeen tilaajaksi ja saat oppaan sähköpostiisi

Pyydä tarjous!

Kiinnostuitko palveluistamme?
Jätä meille tarjous- tai yhteydenottopyyntö ja kerro kuinka voimme olla avuksi. Solves hoitaa!

Ota yhteyttä!