Palvelumme

Energiaremontit, lämmitysratkaisut ja lämmitysjärjestelmien saneeraukset Solvesilta asunto-osakeyhtiöihin ja isoihin kiinteistöihin

Isojen kiinteistöjen energiaremontit on erikoisosaamistamme. Solves toimittaa ja asentaa sopivat energiaratkaisut, lämmitysjärjestelmien muutokset, optimoinnit ja täyssaneeraukset kaikenkokoisiin taloyhtiöihin, kerrostaloihin, rivitaloihin ja teollisuuskiinteistöihin. Julkisen yhteisön päättäjä, saat kauttamme luotettavan suunnittelun, asennuksen sekä korjaus- ja huoltotyön energiajärjestelmille takuutyönä.

 

Asunto-osa­keyh­tiöi­den säh­kö­sa­nee­rauk­set

Kerros- ja rivitaloyhtiöt saavat kauttamme luotettavasti kattavan suunnittelun ja toteutuksen isoille ja pienille sähkötöille. Sähkösaneerauksen yhteydessä voidaan tarvittaessa esimerkiksi lisätä lämmitystolppia, parantaa porraskäytävän tai piha-alueen valaistusta tai tehdä muita lisäyksiä tai parannuksia taloyhtiön yhteisissä tiloissa, huoneistoissa tai piha-alueella.

Pyydä tarjous!
 

Asunto-osa­keyh­tiöi­den ener­gia­re­mon­tit

Toteutamme lämmitysjärjestelmien energiaremontteja asunto-osakeyhtiöille. Saat kauttamme esimerkiksi energiajärjestelmän uusimisen öljystä maalämpöön. Kuljemme taloyhtiösi rinnalla koko energiaremontin ajan: saat meiltä apua oikean järjestelmän valintaan ja mitoittamiseen sekä laitteet asennuksineen ja ylläpitopalveluineen.

Maalämpö tai ilma-vesilämpöjärjestelmän toteuttaminen onnistuu Solvesilta suuriinkin taloyhtiökohteisiin ammattitaidolla ja avaimet käteen -periaatteella. Solves toteuttaa ammattitaidolla myös käyttövesi- ja lämmitysputkistojen saneeraukset taloyhtiökohteisiin ja teollisuuskiinteistöihin.

Pyydä tarjous!
 

VRF- ja kier­toil­ma­rat­kai­sut läm­pö­pump­pu­tek­nii­kal­la ker­ros­ta­loi­hin ja teol­li­suus­koh­tei­siin

Kauttamme saat toimitettuna ja asennettuna VRF-järjestelmän, eli ilmalämpöpumpun periaatteella toimivan ilmastointi- ja lämmitysjärjestelmän, jossa teho sovitetaan kiinteistön koon ja tarpeen mukaan. VRF-järjestelmässä voi olla kymmeniä sisäyksiköitä, jolloin saadaan katettua isonkin kiinteistön lämmitystarve.

Pyydä tarjous!
 

Au­rin­ko­säh­kö­jär­jes­tel­mien toimitukset ilman ko­ko­ra­joi­tuk­sia

Solves suunnittelee, toimittaa ja asentaa suuretkin aurinkovoimalat kaikenkokoisiin taloyhtiökohteisiin ja teollisuuskiinteistöihin. Kauttamme saat suuretkin aurinkosähköjärjestelmät, sillä Solves pystyy toimittamaan kaikenkokoiset järjestelmät ilman kokorajoituksia. Asiantuntevalta tiimiltämme löytyy osaamista ratkaisemaan vaativammatkin aurinkosähköjärjestelmiin liittyvät haasteet. Teemme isojen kiinteistöjen energiaremontit takuutyönä.

Pyydä tarjous!
 

Lataa ilmainen opas ilmalämpöpumpun valintaan ja tiedät mitä huomioida pumppua hankkiessasi!

Teimme oppaan auttamaan ilmalämpöpumpun valinnassa. Lataa opas itsellesi ja tiedät mitä huomioida pumppua hankkiessasi!

Liity Solvesin uutiskirjeen tilaajaksi ja saat oppaan sähköpostiisi

Pyydä tarjous!

Kiinnostuitko palveluistamme?
Jätä meille tarjous- tai yhteydenottopyyntö ja kerro kuinka voimme olla avuksi. Solves hoitaa!

Ota yhteyttä!